Magyar-Molnár Pálinkaház

Szombathely, Temesvár u. 15. Telefon: 20/319 6075

Magyar-Molnár Pálinkaház

Szombathely, Temesvár u. 15. Telefon: 20/319 6075

Magyar-Molnár Pálinkaház

Szombathely, Temesvár u. 15. Telefon: 20/319 6075

Kapcsolat

Magyar-Molnár Pálinkaház

Cím: 9700 Szombathely,
Temesvár utca 15.
Telefon: +36-20/319-6075
E-mail:
idopont@mmpalinka.hu
webshop@mmpalinka.hu
További információk

Bérfőzésre bejelentkezés: + 36-20/319-6075-ös telefonszámon, az üzemben személyesen vagy az idopont@mmpalinka.hu email címen.

Pálinkarendelés: honlapunk Webshop menüpontjában vagy a webshop@mmpalinka.hu email címen. 

Kérdés esetén forduljon a tulajdonosokhoz:

Kövessen minket a Facebookon is!

Nyitva tartás

Nyitva tartás

Nyitva tartás:

  • hétfőtől péntekig 7:00-től 18:00 óráig

Parkolás:

  • az üzem udvarán ingyenesen biztosított


Termékeink

Prémium pálinkák

Prémium pálinkák

 

 

 

 

Kajszibarack-pálinka 42% 

A magyar pálinka világhírnevét ez a pálinkafajta alapozta meg. A magyar kajszifák a kényes, de igazán értékes gyümölcsök közé tartoznak, pálinkának kiválóan alkalmasak, mint alapanyag a legjobb. A gyümölcsöt Kecskeméten, nagy tapasztalattal rendelkező termelőtől vásároljuk. Több fajta feldolgozása és desztillálása után kapjuk a szenzációs végeredményt: a Nagyi lekvárjához hasonló jellegzetes, karakteres, gyümölcsös illatot, majd a komplex, gyönyörű ízt. Szárazpróbája káprázatos élményt nyújt.

Tovább a webshopba

 


Irsai Olivér szőlőpálinka 42% 

Kevés olyan szőlőfajtánk van, amelyet szinte csak Magyarországon termesztenek, az Irsai Oliver ezek közé tartozik. Mi is kipróbáltuk, hogy a szőlőfajta ízét és illatát magába záró, könnyen felismerhető, minőségi pálinkát készítsünk a Dél-Balatoni borvidékről származó Irsai Olivér szőlőből. Elkészítése során a szőlő feldolgozását követően az új bort pároltuk le, hogy megmutassuk a szőlő intenzív, fűszeres, fajtajellegesen muskotályos karakterű illatát és ízét. Úgy érezzük, törekvésünk maximálisan sikerült. A szőlőpálinka megőrizte a fajta intenzív illatát és átütő zamatát. Mindenkinek ajánljuk, hogy kóstolja meg e nagyszerű hungarikumot! 

Tovább a webshopba

 


Birspálinka 42% 

Igazi különlegesség, citrusos illatával, üde, fanyarkás ízekkel. Mind ízében, mind illatában harsány, egyedi és meghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszatükrözi a "Nagyi féle" birsalmasajt illatát és zamatát. Fogyasztását csak szobahőmérsékleten ajánljuk!

Tovább a webshopba

 

 


Cigánymeggypálinka 42% 

 

A cseresznyepálinkához hasonló, de pikánsabb aromájú, kellemes marcipános magzamatú pálinka. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztivumként ajánljuk. 

Tovább a webshopba

 

 


Eperfahordóban érlelt almapálinka 50%

 

Ínyenceknek készítettük érlelt almapálinkánk, mely legalább 3 hónapot tölt el eperfahordóban. Az eperfahordós érlelés különleges brandys megjelenést kölcsönöz, azonban a pálinka eredeti gyümölcsös jellege mind ízre, mind illatra megmarad. Így mind megjelenésében, mind zamataiban különleges gyümölcspálinkát kóstolhatunk. 

Tovább a webshopba


 

Eperfahordóban érlelt szilvapálinka 50%

 

Nem szokványos kombinációról van szó. Ez egy különleges párosítás, mivel a szilvapálinka egy karakteres, mind ízében, illatában kiváló pálinka és az eperfahordóban történő érlelés lehetővé teszi, hogy ezek az egyedi jellegek kiemelkedően érvényesüljenek. 

Tovább a webshopba

 
Vissza az előző oldalra!
Magyar-Molnár Pálinkaház - Magyar